Over ons

OVER BRABANT LOGISTIEK

Brabant Logistiek is een jong en flexibel koeriersbedrijf met medewerkers die vakmanschap en ervaring hebben. Een van de belangrijkste argumenten voor het kiezen van een koeriersdienst is, dat u er blindelings op moet kunnen vertrouwen dat uw zendingen op tijd aankomen.

Flexibiliteit is een van onze sterkste kanten. Ook buiten “normale” kantooruren staan wij tot uw beschikking. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer dan met woorden willen wij u graag laten ervaren dat wij doen wat wij zeggen. Daar is maar 1 manier voor. Schakel ons in en u zult merken dat Brabant Logistiek een uitstekende service biedt.

GESCHIEDENIS: BRABANT LOGISTIEK

Brabant Logistiek is opgericht op 1 november 2019. Jeroen de Vries en Ernst-Jan van Eck zijn onlangs een samenwerking aangegaan met Michael de Swart. Met Michael als bedrijfsleider en Jeroen en Ernst-Jan als aandeelhouder hopen zij hun jarenlange ervaring in transport en koeriersdiensten ten volle te benutten. Uiteraard met hulp van alle collega’s op de weg en planning.

Jeroen en Ernst-Jan hebben in het Groene Hart ook een transport- en koeriersbedrijf genaamd Het Groene Hart Koeriersdiensten.

Bedrijfsvideo

Wilt u een rit laten inplannen of een offerte aanvragen?

WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN